Bakning & matlagning med Hanna

Bakningstips!

Publicerad 2017-10-06 06:16:17 i Allmänt,

Hoppas ni får en härlig fredag och helg. Tänkte bjuda på ett tidssparande tips såhär innan helgens bakning! 


Ni vet när man känner för att spontant baka? Den känslan är så härlig och man tar fram sitt goda recept men... man kommer på att man måste ha smör. Smöret ligger förmodligen i kylen helt kallt. Vilket gör det mycket svårt att få smöret rumsteparerat.. 

Men jag har lösningen till detta! Kör ihop alla ingredienser utefter receptet som vanligt och när det kommer till smöret så tar du bara ut det från kylen. Tar fram ett rivjärn och börjar riva smöret! Det funkar varje gång och har sparat mig oerhört mycket tid i köket! 

Kram, Hanna. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-10-22 07:34:47

Jag brukar köra smöret några sekunder i micron.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag som driver denna blogg heter Hanna Christensen och jag är 22 år. Jag hoppas ni vill följa bloggen genom min bak- och matvardag tillsammans med mig. Förutom att baka och laga mat så älskar jag att resa, träna och umgås med nära och kära. Jag håller på att utbilda mig till lärare och har bakningen/matlagning som en stor hobby.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela