Bakning & matlagning med Hanna

Äpplepaj

Publicerad 2017-10-05 21:27:48 i Allmänt,

Smuldegen 


•1,5 dl vetemjöl


•1,5 dl havregryn


•0,5 dl strösocker


•1 tsk bakpulver


•1 tsk vaniljsocker


•100 g smör




Fyllning 


•5-6 svenska äpplen 


•3msk sirap 


•2msk kanel  



1. Sätt på ugnen 200grader

2. Börja skala äpplena och blanda med resten av ingredienserna till fyllningen. 

3. Lägg äpplena i en pajform 

4 Blanda alla ingredienser till smuldegen. Rör om tills det börjar bli en fast form. 

5 Låt den vara i ugnen, 25-30 min 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag som driver denna blogg heter Hanna Christensen och jag är 22 år. Jag hoppas ni vill följa bloggen genom min bak- och matvardag tillsammans med mig. Förutom att baka och laga mat så älskar jag att resa, träna och umgås med nära och kära. Jag håller på att utbilda mig till lärare och har bakningen/matlagning som en stor hobby.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela