Kärleksmumskaka

En älskad klassiker med kaffeglasyr och kokos. Detta receptet är verkligen något att bjuda på till era vänner eller familj. Jag valde att göra en kaka istället för rutor som blev så god. Denna är verkligen en av mina favoriter. 

 
Ibland blir jag lite små besviken när kärleksmumsen är lite torr och inte är sådär saftig, men när den görs i en en smörtäckt form så kan det aldrig slå fel! Slänger också in ett par tips på hur du kan göra den sådär extra saftig. 
Ingredienser, 12 bitar: 
3 ägg 
3dl socker 
1,5dl kakao 
2tsk vaniljpulver
2tsk bakpulver 
1dl mjölk
3,5dl vetemjöl 
125g smör 
 
Granering: 
 50g smör 
3msk kallt kaffe 
2tsk vaniljpuvler 
3,5dl florsocker 
 
+ 1dl kokos som ett avslutande täcke
 
Såhär gör du: 
1. Börja med att sätta på ugnen, 175 grader 
2. Vispa äggen och sockret tillsammans
3. Blanda kakao, vaniljpulver, bakpulver och vetemjöl i en annan skål 
4. Häll sedan över det i bunken där du har äggen och sockret
5. Smält smöret på spisen eller i mikrovågsugnen 
6. Blanda medans du häller i smöret och tillsätt till sist mjölken 
7. Sedan smörjer du din form och använder skorpmjöl till kanterna 
8. Tillsätt smeten och låt den gräddas i ugnen, 45-50 minuter 
 
9. Graneringen är super enkel, du blandar bara samman alla ingredienser och tillsätter vatten efter tycke. Vill du ha den hård eller lös? Tips, låt kakan svalna i formen innan du vänder upp den på en tallrik och granerar den. 
 
 
Saftiga tips: Istället för att vispa ägg och socker så väljer jag att använda en slickepott till att röra om. Din kaka blir också mer saftig när du väljer att låta den svalna i sin form. Annars finns det en risk att den sjunker ihop. 
Lycka till, kram ℋ
 
| |
#1 - - Mikaela:

Det ser riktigt gott ut :D

Svar: Tack så mycket! :)
Hanna Christensen

#2 - - Marie Bergman:

Mums! :)

Svar: Verkligen :)
Hanna Christensen

#3 - - Mirre Sweetwords:

Men så gott det ser ut

Svar: Tack du och det var gott! :)
Hanna Christensen

#4 - - Gratisvavvan:

Åh vad gott det ser ut!

Svar: tack! :)
Hanna Christensen

#5 - - Jasmine:

Mmm... Denna kaka ser inte helt fel ut! :)
Kram

Svar: Nej och super enkel att slänga ihop också! :)
Hanna Christensen

#6 - - Hanna Karlsson:

Kärleksmums är så gott!

Svar: Ja den blev riktigt god! :)
Hanna Christensen

#7 - - oddeco en hållbar blogg:

Ohh dregel, den kakan äter jag gärna upp själv! Choklad är SÅ den bästa ingred i allt :)!

Svar: Ja verkligen! Skulle hålla mig så jag inte åt upp hela, men det var inte så lätt! ;)
Hanna Christensen

#8 - - jescworld.blogg.se:

Vilket bra tips som omväxling. Det ser dessutom mycket gott ut!

Svar: Tack så mycket! :)
Hanna Christensen

#9 - - Linnea:

mm den såg jättegod ut!

Svar: Tack så mycket! :)
Hanna Christensen

#10 - - Ida:

Åh va gott det såg ut! Jag vill också ha hihi :)

Svar: Lätt att göra och det blir super gott! :)
Hanna Christensen

#11 - - Marie Bergman:

Åh vad gott det ser ut =)

Svar: Tack så mycket! Du måste prova:)
Hanna Christensen

#12 - - NORRSKEN EMMA:

så smarrigt gott de där!!

hade du kunnat mejla mig receptet
[email protected]
/Kram

Svar: Tack!! Absolut, glad att kunna inspirera. Varma hälsningar, Hanna :)
Hanna Christensen

#13 - - rondatb18:

New web programme:
http://keith.w.telrock.org

#14 - - Dennisoffet:

BestXXX Porn
https://internet-seitensprung.info
[url=https://internet-seitensprung.info]BestPorn[/url]

#15 - - ArthurGuh:

[img]https://ptzgovorit.ru/sites/default/files/original_nodes/lyubov_v_internete.jpg[/img]
[u] kan jag hitta min kärlek online? Den sovande räven fångar inga kycklingar. Du kan inte fiska en fisk ur en damm lätt. Alla dessa ordspråk vi känner sedan barndomen. Har du någonsin seriöst tänkt på tillämpningen av folkens visdom till livet? Det verkade alltid för mig att dessa ord och skämt uppfanns av mormor i byarna för skojs skull, men det var exakt tills jag insåg hur viktigt de är. [/u]


Först var det tentor i skolan, dansklassen, efter att ha gått in i Institutet, följaktligen diplom, arbete... Och allt du behövde utöva tålamod, flitighet, spendera mycket tid och ansträngning. Men jag kunde inte föreställa mig att relationer med män också måste närma sig, som de säger, allvarligt. Det verkar som om så många vänner, ett stort företag och kaféer/klubbar/restauranger inte är det värsta stället att träffas. Men jag hade ingen tur. A cheapskate, sedan skinka, sedan en lögnare och så vidare. Det var naturligtvis och anständiga fans, men fortfarande klamrar man sig inte.

jag hade precis hittat ett jobb. [/b] Jag tog min jobbsökning på allvar - jag stod upp varje dag på morgonen och under dagen, med en paus till lunch, arbetade jag på datorn, ringde, skickade CV, arrangerade intervjuer. Kort sagt, mitt jobb var att hitta ett jobb. När jag tänkte på relationer insåg jag-varför är jag säker på att Prince charming kommer att falla från himlen precis på mitt huvud? Vad får mig att tro att jag utan någon ansträngning kommer att ha vad jag vill ha-även om det är immateriellt? Naturligtvis utför jag, så att säga, ett minimum-jag tar mig i ordning på morgonen, försök att klä sig snyggt, titta på mitt hår och naglar. Men det här är uppenbarligen inte tillräckligt. Efter att ha bestämt sig för mina önskningar (och jag ville ha något mer allvarligt och medvetet än att bara springa på bio och gå i parkerna) satte jag mig till "arbete".


[b] för att starta "misstag" berättade för alla att jag vet att jag hittar — de planterade några kandidater.[/b] då har vi med vänner blivit regelbundet gå i klubben. Men! För mig själv insåg jag — klubben är inte det bästa stället att träffas. Varför? Först, mycket bullriga, andra, mörka, tredje, alla "lite" under shafe. Så om du vill ha allvar, försvinner klubben av sig själv. Alternativen var få - antingen Internet eller vänta på nåd lady Luck och se upp för prinsen vid busshållplatser, i butiker, kaféer och så vidare. Men jag är en person som inte är van att sitta overksamma, så jag vände mig till Internet.

Egentligen använde jag samma princip som när jag letade efter ett jobb, förutom att jag inte gick upp tidigt, och jag måste erkänna att det är trevligare att titta igenom profilerna hos trevliga killar än lediga platser. Flickvännen reagerade på överraskning konsensus-fuuu! Hur kunde du? Internet Dejting är hemskt, Internet är en galningar och orolig. Frustrerad och skäms, jag var på väg att avsluta min kampanj för att hitta en partner, men först bestämde sig för att samråda med en gammal vän. "Vad är det för fel på det? "vad är det?"han frågade. "Internet är bara ett sätt, så varför ska du stänga av det?"På grund av andras åsikter? Är de gifta eller parade?"Vid den tiden var de flesta av mina vänner singel. Så jag bestämde mig för att inte ta bort det som hölls och att fortsätta sökningen, men inte annonsera detta. Faktum är att galningar och inte riktigt förnuftiga ungdomar - mer än tillräckligt, men normala killar som känner till lektionerna av artighet var det också många! I allmänhet kan du i de första meddelandena förstå-adekvat person eller inte. Jag träffade några intressanta människor, och vi blev vänner med några av dem.

[B] Jag blev förvånad över hur många väluppfostrade, utbildade, välbärgade killar träffas på Internet.[/b] Det visade sig, nu detta väl acceptabelt sätt att förtrogenhet för upptagna människor. Som en av mina nya fans sa kan du hitta helt vackra saker på de mest oväntade platserna. Och

#16 - - RebeccaVek:

Hello
I want to meet a good men
My site is:
[url=]https://rebeccalifes.wixsite.com/rebeccalife[/url]

Write me

#17 - - HowardSeria:

Good roids source - [url=http://steroman.net/]steroman shop[/url]
I buy anabolics here on monthly and I love them support.

#18 - - RobertHor:

Thanks to bots, it's possible to run thousands of
transactions at the same time
[url=
https://ironcash24.ru]buycconlineshop[/url]

#19 - - Geraldrek:

Start a gossip and be undeviating that you are behind a stone
wall, no joined at one's desire in all cases comprehend anything exclusive upon you, which
allows you to remove the shackles of decency and shyness, [url=https://noname.fun/]https://noname.fun/[/url]
In combining to the well-known search on a arbitrary interlocutor,
you can also decide a themed apartment where you can descry someone
with whom you pass on possess something to talk around: https://noname.fun/

#20 - - JamesHausy:

Hello. And Bye.
7585482473)_*_&^%$%^&*(

#21 - - JamesClilm:

A mortal cough (or soul hacking) is any sham, shortcut, skill, or innovativeness method that increases productivity and experience, in all walks of life. The session was primarily reach-me-down next to computer experts who suffer from dope handicap or those with a humorous inquisitiveness in the ways they can accelerate their workflow in ways other than programming.


Contents
1 History
2 Popularization
3 See also
3.1 In fiction
3.2 Techniques
4 References
5 Outside links
Life
The actual sharpness of the name "smash" is "to cut with rough or heavy blows." In the modish vernacular it has often been in use accustomed to to describe an inelegant but functioning deciphering to a individual computing uncontrollable, such as quick-and-dirty shell scripts and other command strip utilities that filtered, munged and processed data streams like e-mail and RSS feeds.[1][2] The an understanding was later extended to life butcher, in connection to a decipherment to a trouble unrelated to computers that energy befall in a programmer's everyday life.[citation needed] Examples of these types of zest hacks capability file utilities to synchronize files, trail tasks, put in mind of oneself of events, or dribble e-mail.

Popularization
The semester zing moth-eaten was coined in 2004 during the O'Reilly Emerging Technology Conference in San Diego, California near technology paragraphist Danny O'Brien to describe the "worrying" scripts and shortcuts productive IT professionals buy to apparel their work done.[1][3]

O'Brien and blogger Merlin Mann later co-presented a session called "Life Hacks Active" at the 2005 O'Reilly Emerging Technology conference.[4] The two also co-author a column entitled "Get-up-and-go Hacks" on the side of O'Reilly's Realize munitions dump which debuted in February 2005.[5]
https://fr.life-hacks.fun/page-les-voyages-sont-la-cle-du-developpement-des-competences-sociales-et-emotionnelles

The American Pronunciation Society voted lifehack (equal word) as the runner-up on "most valuable dispatch of 2005" behind podcast.[6] The unpleasantness b lyrics was also added to the Oxford Dictionaries Online in June 2011.[7]

Learn ensure also
Hacker
Hacker urbanity
Conviction hacker
Nautical galley hew
Jugaad – nearly the same concept
Kludge – alike resemble concept
Urawaza – compare favourably with concept
FlyLady – housekeeping methodology
Self-help – self-guided improvement—economically, intellectually, or emotionally—habitually with a substantial spiritual underpinning
Tim Ferriss – novelist
Getting Things Done – laws and tempo handling method
In fiction
MacGyverisms
Rube Goldberg – cartoonist
LifeHax, a comedic trap series created close Michael Swaim
Techniques
43 Folders – occasion and chronologize management organization
Hipster PDA – paper-based special organizer
Incremental reading – reading and information method
Pomodoro Method – all together top brass method
Spaced repetition – long-term memorization principle
Timeboxing – values bright and early supervision method

#22 - - chelseajt1:

Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
http://norway.threesome.porn.lexixxx.com/?annabella
young porn movies latina free porn black ass gf teen porn pictures hot lesbian porn thumb galleries hot tight pussy porn clips


#23 - - Escort-Stula:

Could suck on those nipples for days [url=https://bit.ly/3lVrtmR ]Gaevle escort chonchanai [/url]

#24 - - https://thedailyschematic.com/shimano-deore-rear-derailleur-parts-diagram.html:

Wow, this paragraph is good, my yyounger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am goihg to let
knw her.

#25 - - DonaldNed:

Emergency Callouts - We offer an emergency call out service to board up, remove and repair windows. [url=https://www.fundable.com/kinsley-rogers]splashback installation>>>[/url]

#26 - - Robertoordic:

Emergency Plumbers - we have extensive experience dealing in a wide range of plumbing services for a variety of clients. [url=https://myapple.pl/users/382401-luke-alexander]emergency boiler repairs>>>[/url]

#27 - - Frankslups:


Hey very nice blog!

#28 - - Jamestub:

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. [url=https://www.fundable.com/edward-harris-1]Mega Flo installation![/url]

#29 - - StevenJuimb:

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. [url=https://www.lifestyle-forum.net/members/willow_wilson_73.html]Boiler installation![/url]

#30 - - Jamestub:

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. [url=https://www.306oc.co.uk/forum/member.php?action=profile&uid=50834]Appliance repair service...[/url]

#31 - - Robertneemi:

Jayce Miller - SDA Casting Proiles [url=http://www.stagedoorconnections.com/Profile/Show/105070]More info![/url]

#32 - - RobertBusty:

301 Moved Permanently [url=https://blip.fm/greasecactus2]Show more>>>[/url]

#33 - - StevenJuimb:

Our friendly and professional domestic plumbers can fix everything from a leaking sink and a broken tap to a complex central heating and hot water system. [url=http://www.longisland.com/profile/marcus_brown_64]Plumber!..[/url]

#34 - - Frankadund:

301 Moved Permanently [url=https://www.algebra.com/tutors/aboutme.mpl?userid=alaina_alexander_88]301 Moved Permanently![/url]

#35 - - Frankadund:

[url=http://ttlink.com/finley_cook95]More info!..[/url]

#36 - - Inceced:

https://pq.hosting/vps-vds-serbia-belgrad

#37 - - JasonSmoob:

Monetize Your Love for Plants and Gardening: Enroll in Our Garden Affiliate Program
https://yaplink.com/affiliate?ref=91402

#38 - - Ritocync:

https://sobraniemebel.ru/staryjoskol/

#39 - - Rogersmecy:

Hey there, I'm completely new here, I'm not sure in the event this section is a right place to share this and sorry just for this, but We were hoping someone here on bakarmedhanna.blogg.se would be able to aid me.



I'm wondering if anyone knows any sort of trusted seller for crypto trading signals, need a excellent source with regard to such services. Is this company trusted and anyone worked with them ?



[url=https://signalforall.com] crypto trading signals[/url]



Additionally please tell me any good and comprehensive blog for more inormation about these types of services. I just appreciate it.

Upp