Smulpaj med jordgubbar

Denna måste ni testa! Tillagas under 1 timme och blir så god. Syrligheten från bären sipprar ut när pajen gräddas i ugnen och smakerna gifter sig med varandra. 

---- 
You have to try this out! It is easily cooked under 1 hour and it is delicious too. The acidity from the berries siphises when the pie is baked in the oven and the flavours fit perfectly. 
 
Ingredienser:  
2dl vetemjöl 
1dl havregryn 
1dl socker 
125g smör
Frysta jordgubbar (täck pajbotten) 
 
Såhär gör du
1. Sätt ugnen på 125 grader 
2.  Börja att täcka pajbotten med jordgubbar 
3. Nyp smöret och tillsätt resten av ingredienserna. Rör samman till en deg. 
3. Sedan täcker du jordgubbarna med pajdegen och sen ska den gräddas i ugnen, 30 minuter. 
 
 
| | Kommentera |
Upp