Bakning & matlagning med Hanna

Smulpaj med jordgubbar

Publicerad 2017-06-30 17:05:49 i Allmänt,

Denna måste ni testa! Tillagas under 1 timme och blir så god. Syrligheten från bären sipprar ut när pajen gräddas i ugnen och smakerna gifter sig med varandra. 

---- 
You have to try this out! It is easily cooked under 1 hour and it is delicious too. The acidity from the berries siphises when the pie is baked in the oven and the flavours fit perfectly. 

Ingredienser:  
2dl vetemjöl 
1dl havregryn 
1dl socker 
125g smör
Frysta jordgubbar (täck pajbotten) 

Såhär gör du
1. Sätt ugnen på 125 grader 
2.  Börja att täcka pajbotten med jordgubbar 
3. Nyp smöret och tillsätt resten av ingredienserna. Rör samman till en deg. 
3. Sedan täcker du jordgubbarna med pajdegen och sen ska den gräddas i ugnen, 30 minuter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag som driver denna blogg heter Hanna Christensen och jag är 22 år. Jag hoppas ni vill följa bloggen genom min bak- och matvardag tillsammans med mig. Förutom att baka och laga mat så älskar jag att resa, träna och umgås med nära och kära. Jag håller på att utbilda mig till lärare och har bakningen/matlagning som en stor hobby.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela